Verf assortiment

terug naar assortiment voor iedere doe-het-zelfklus
Hubo

Verf

Beschermen en verfraaien is de basis voor elk verfsysteem. Voor een glansrijk resultaat heeft u de keuze uit vele standaard kleuren. Met de verfmengmachine worden speciale kleuren gemaakt. U heeft keuze uit meer dan 20.000 tinten. Onze professionele merken verf, beits, lakken en milieuvriendelijk verf geven jarenlang bescherming.

Hubo

Lijmen

Secondelijm, contactlijm, houtlijm, montagekit en PU- lijm, zijn bekende namen uit een reeks van sterke lijmverbindingen. Bij Hubo vindt u een handige lijmwijzer die exact aangeeft welke lijm u toe kunt passen. Lees altijd de productinformatie en gebruiksaanwijzing alvorens u tot lijmen overgaat.

Hubo

Beits

Een langere levensduur voor hout wordt verkregen door het aanbrengen van vochtregulerende beits. Water dringt van buitenaf niet in het hout, maar beits laat aanwezig vocht in het hout wel als damp naar buiten. Er zijn dekkende en transparante beitsen verkrijgbaar. Buitenkwaliteit beitsen zijn uitermate geschikt voor daklijsten, schuren, tuinmeubelen, tuinhuizen en gevelbetimmeringen.

Hubo

Kitten

Bouwafdichtingen, beglazingskit, sanitairkit, kit voor natuursteen, reparatie van dakgoten of het afdichten of vullen van voegen en kieren, met kit worden veel problemen voorkomen of opgelost. Voor toepassing eerst de productinformatie raadplegen.

Hubo

Verfgereedschappen

Van professionele kwast tot vacht of lakroller, voor elke verf en ondergrond de juiste keuze. Het verwijderen van oude verflagen gaat eenvoudig met de föhn en verfkrabber, waarna u met een moderne schuurmachine met stofafvoer kunt schuren. Het verwerken van wandbekleding gaat gemakkelijk met specifiek behangersgereedschap. Afdekfolie en beschermende kleding zorgen voor een smetteloos resultaat.

Hubo

Vulmiddelen

Een gladde egale ondergrond is belangrijk voor het leveren van een strakke afwerking. Met houtrotvuller voor kleine reparaties aan houtconstructies, tweecomponenten vulmiddel voor betonreparaties en egalisatievulmiddel voor wanden kunnen gebreken eenvoudig hersteld worden en gereed gemaakt worden voor een perfecte afwerking.