Raamdecoratie assortiment

terug naar assortiment voor iedere doe-het-zelfklus
Hubo

Gordijnen

Sfeervolle decoratieve oplossingen om uw interieur te beschermen tegen zonlicht. Horizontale jaloezieën, plisségordijnen, paneelgordijnen of verticale lamellengordijnen zijn ideale mogelijkheden om uw leefomgeving functioneel te verfraaien en bieden uitstekende privacy. De vele dessins en kleurstellingen in klassiek, romantisch of modern geven ieder interieur zijn eigen stijl.

Hubo

Vouwgordijnen

Sfeervol. Dat is typerend voor de collectie vouwgordijnen van Hubo. Er is geen raamdecoratie product dat het interieur zo veel sfeer geeft als een vouwgordijn.

Hubo

Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën van Hubo kenmerken zich door een perfecte combinatie van functionele toepassingen en comfort. Typerend voor horizontale jaloezieen is de de goede lichtregeling. Hierdoor kan er eindeloos met licht en zicht gespeeld worden; vol zonlicht of een mooie filtering van lichtinval naar wens. Met horizontale jaloezieën creert u ruim voldoende zicht naar buiten zonder inkijk naar binnen. De horizontale jaloezie is ook geschikt voor schuine plaatsing zoals in dakramen, op deuren en vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.

Hubo

Houtproducten

Houten jaloezieen sluiten goed aan bij de keuze voor natuurlijke producten in uw interieur. Houten jaloezieën hebben de functionaliteit van horizontale jaloezieën, zoals een perfecte lichtregeling, maar onderscheiden zich door hun rustige, warme uitstraling.

Hubo

Multishade

Spelen met licht en schaduw. Bij de Multishade lopen twee lagen stof met transparante en niet transparante banen over elkaar. Hierdoor kunt u uw eigen lichtinval bepalen. Een bijzonder functioneel product met de warmte en uitstraling van gordijnen.

Hubo

Verticale jaloezieën

De Hubo verticale jaloezieën zijn functioneel, maar toch sfeervol. In onze collectie bieden wij kunststof, aluminium en textiele lamellen aan. Hierbij hebt u de keuze uit verschillende lamelbreedtes, te weten 50, 70, 89, 127 en zelfs 250mm panels.

Hubo

Dakramen

Voor Velux dakramen en dakramen in variabele maten hebben wij drie producten in onze collectie: Rolgordijnen, Plissé & Duette® en Horizontale jaloezieën.

Hubo

Rolgordijnen

De functionaliteit van rolgordijnen is alom bekend. Echter in onze eigentijdse collectie kunt u combineren met kleuren, dessins en verschillende transparanties. Hierdoor kunt u voor ieder interieur iets vinden.

Hubo

Plissé en Duette

Belangrijk kenmerk van deze produkten is hun energiebesparende karakter. De warmte wordt vastgehouden, terwijl de winterse kou grotendeels buiten blijft. Met name de Duette® shade heeft door de honingraatvormige tunnels een isolerende en daardoor energiebesparende werking.