IJzerwaren assortiment

terug naar assortiment voor iedere doe-het-zelfklus
Hubo

Bevestigingsmateriaal

Spaanplaatschroeven, metaalschroeven, gegalvaniseerde of roestvast stalen schroeven, spijkers, bouten, moeren of draadeinden, een uitgebreid assortiment is op voorraad en veel artikelen zijn per stuk verkrijgbaar.

Hubo

Sierbeslag

Een stijlvolle deurkruk maakt een deur compleet en geeft uw woning extra uitstraling. Sierbeslag is er in vele uitvoeringen, van klassiek messing, tot modern design in roestvaststaal. Met een deurkruk als accessoire geeft u het juiste accent aan uw interieur.

Hubo

Plankdragers

Wandplankendragers, wandrailsystemen of de slimme "regalo clip" plank/glasdragers zijn handige opbergsystemen en verfraaien uw interieur. Speciale luidspreker- en LCD TV- wandsteunen bieden praktische oplossingen voor bevestiging van uw audioapparatuur.

Hubo

Gordijnrails

Standaard rails met runners voor gordijnen of vitrage. Of kiest u voor houten of stalen roedes voor gordijnen met ringen of lussen. Voor ieder interieur is wel een geschikte uitvoering te vinden. Er is een compleet aanbod met bijbehorende bevestigingsmaterialen.

Hubo

Hang en sluitwerk

Naast de standaard,- kogel- of pianoscharnieren zijn ook speciale glasdeurscharnieren verkrijgbaar. Sloten voor binnen en buitendeuren, insteekgrendels en deurkettingen maar ook cilinder,- of discushangsloten en kettingsloten vindt u bij Hubo.

Hubo

Horren

Het ventileren van woon- en slaapkamers is belangrijk voor de gezondheid. Horren hebben een filterend effect en zorgen ervoor dat insecten buiten blijven. Pollenwerend gaasdoek vermindert de kans op allergische reacties. Hubo is specialist en levert horren op maat en heeft ook profielen en gaas voor u om zelf horren te maken. Rolhorren, dakraamhorren (ook zonwerend), horren voor draai- kiepramen, lamelhorren, vouwhordeuren of plisséhordeuren zijn leverbaar in diverse uitvoeringen.

Hubo

Veiligheids deurbeslag

Ramen en deuren beveiligen met meerpuntsluitingen is geen overbodige luxe. Met het aanbrengen van dievenklauwen, cilindersloten, veiligheids krukgarnituren, af- sluitbare raamboompjes en anti inbraakstrips is het voor "ongewenst bezoek" lastig binnen- komen. Natuurlijk kan Hubo het ook voor u installeren.