Gereedschap assortiment

terug naar assortiment voor iedere doe-het-zelfklus
Hubo

Handgereedschap

Kwaliteit is het kernwoord als het gaat om gereedschap. Hubo verkoopt daarom vakgereedschap van professionele merken. Klauwhamers, verstelbare schroefsleutels, een workmate of laserwaterpas met detector, altijd professionele kwaliteitsproducten voor veeleisende doe-het-zelvers.

Hubo

Ladders

Bij werken op "hoogte" is veiligheid essentieel. Voor het klussen in en rond het huis zijn comfortabele en veilige standaard aluminium ladders of vouwladders leverbaar. Bij intensief gebruik of bij zware klussen hebben "Heavy duty" ladders de voorkeur. De ladders voldoen aan strenge eisen van o.a. de warenwet. Professionele ladders voldoen tevens aan genormeerde Arbo-regels. Informeer voor een veilig advies.

Hubo

Elektrisch gereedschap

Krachtige robuuste boorhamers en klopboormachines voor zware klussen en de nieuwste modellen accuboor- schroefmachines en compacte multi-tool machines voor het slijpen, graveren, of frezen. Een compleet assortiment veilig en betrouwbaar elektrisch gereedschap met bijbehorende accessoires vindt u bij uw Hubo machinespecialist.

Hubo

Huishoudtrappen

Of u nu gebruik gemaakt van een twee- treeds trapje of een trap met acht treden, het is belangrijk te kiezen voor een door de warenwet goedgekeurd type. Een belastbaarheid van minimaal 150 kg, rubberen antislip-voeten, een dubbele trede op stahoogte en een stevige bordesvergrendeling zijn belangrijke voorwaarden om veilig te kunnen werken.