Elektra assortiment

terug naar assortiment voor iedere doe-het-zelfklus
Hubo

Schakelmateriaal

Robuust opbouw schakelmateriaal voor gebruik in functionele ruimten. Spatwaterdichte toepassingen voor buiten. Luxe inbouw schakelseries voor intern gebruik. Technische voorzieningen zoals tijdschakelklokken of gelijktijdig of onafhankelijk op afstand te bedienen schakelsystemen. Hubo heeft het en maakt het u comfortabel.

Hubo

Draad

Installatiedraad voor elektra bestaat uit een kern en gekleurde mantel. Bij toepassing van het elektradraad dient u zich te houden aan de volgende kleurcodes. Bruin: stroomaanvoer (fase-draad). Blauw: stroomafvoer (nul-draad). Zwart: stroomaanvoer vanaf een schakelaar naar een lichtpunt (schakeldraad). Geel/groen: aarde-draad.

Hubo

Lampen

Spaarlampen vervangen steeds meer het gebruik van de standaard gloeilampen Ze besparen enorm veel energie en hebben een lange levensduur. Ook in sfeerverlichting zijn vele toepassingsmogelijkheden. LED verlichting is uitermate geschikt als accentverlichting en wordt mede door het geringe energieverbruik veel toegepast als buitenverlichting.

Hubo

Wandcontactdozen

Voor behuizing van inbouw schakelmateriaal en stopcontacten worden inbouwdozen gebruikt. De inbouw- en lasdozen dienen van Kema-keurmerk te zijn voorzien. Installatiedraad mag nooit onbeschermd in een inbouwdoos aanwezig zijn. Elektradraad kan worden afgedopt of doorverbonden d.m.v. lasklemmen (lasdoppen).