Bouwmaterialen

terug naar assortiment voor iedere doe-het-zelfklus
Hubo

Isolatiemateriaal

Glaswolplaten met enkelzijdige bekleding van glasvlies en glas- of steenwoldekens worden veel toegepast voor warmte- en geluidsisolatie. Zeer effectief en eenvoudig aan te brengen bij daken, wanden en vloeren. Voor warm water-en verwarmingsleidingen is buisisolatie in diverse diameters verkrijgbaar.

Hubo

Gipsmortel

Afwerking van steenachtige ondergronden en gipsplaten kan met kant-en-klare gipsmortels voor binnen. Roodband wordt toegepast als kant en klare hechtpleister en Goudband als kant en klare hechtpleister voor grotere laagdikte. Geelband is een hecht- schuurgips met toeslagstoffen voor optimale hechting en is geschikt voor licht schuurwerk. Fix & Finish wordt gebruikt voor het behangklaar maken van gasbeton, kalkzandsteen en gipsblokken en het dun over pleisteren van stucwerk.

Hubo

Bouwsstoffen

Traditionele metselmortel wordt verkregen door menging van, metselzand en water met Portland cement en eventuele toeslagstoffen als kalk. Kant en klare metselspecie mengt u uitsluitend met water en u heeft direct de juiste mortel voor het bouwen van muren. Ook voor beton zijn deze kant en klare producten op voorraad. Bij het verlijmen van gasbetonblokken voor binnenmuren wordt speciale blokkenlijm gebruikt.